DE TOKOMAN ZEEDIJK

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 166 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij De Tokoman Zeedijk. Meer weten? Ontdek meer

24 okt 2022 om 7:32 Lekkere roti en keurig op tijd bezorgd ondanks zondag.
9 okt 2022 om 23:27 Erg lange bezorgtijd. Teveel peper in de roti maar verder goede portie. Aardige bezorger.
30 aug 2022 om 10:07 De smaak was goed, alleen veel nagisting en gerommel in de buik vannacht.
9 aug 2022 om 22:42 Jammer
30 jun 2022 om 13:11 super slechte service! heel klantonvriendelijk. hier bestel ik nooit meer! cursus klantvriendelijk zou goed van pas komen!
8 jun 2022 om 21:30 Heerlijk gegeten. Enig verbeterpuntje: er had wat meer vlees en groente bij gekund maar verder was het heerlijk!
30 mei 2022 om 19:50 Heerlijk! Helaas voor mij met een brandtong te pittig. Mijn vriend vond dat niet erg, die heeft het opgegeten. Hij is zeer tevreden
28 apr 2022 om 21:47 Te zoet, te zout, te laat.
21 apr 2022 om 21:21 Lekkere roti met kip gegeten. Heerlijk smullen. De spekkoek vond ik niet lekker / oud. De levertijd van 60 minuten nogal bizar voor iets wat om de hoek zit. Ik ga het volgende keer zelf wel halen.
16 apr 2022 om 1:37 Lekker roti rollen, netjes op tijd warm en zeer lekker op smaak. Niks te veel en niks te weinig.
17 mrt 2022 om 19:39 Een roti rol wie voor de helft gevuld was de rest was deeg het pastei was goed
17 mrt 2022 om 7:22 De pastei was heel goed! Maar in de roti zat veel te veel peper. Je proefde de smaak van de roti niet meer daardoor… Het leek alsof je een hap peper naar binnen werkte… Mijn zoon houdt totaal niet van peper, dus kon het gerecht verder ook niet eten:(