DE TOKOMAN ZEEDIJK

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 186 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij De Tokoman Zeedijk. Meer weten? Ontdek meer

28 jan 2024 om 0:18 Het heeft veel te lang geduurd voordat het eten de deur uit ging!
9 dec 2023 om 8:19 de wrap was droog en smakeloos
7 sep 2023 om 11:38 Alles naar wens en lekker gegeten!
20 aug 2023 om 0:30 was weer zoals altijd niet te lang wachten en het eten was goed.
10 aug 2023 om 14:42 Het eten werd op de afgesproken tijd bezorgt en de broodjes pom smaakte heerlijk .
7 jul 2023 om 19:07 Bijzonder. Ik werd meteen gebeld dat de spekkoek niet voorradig was en mij werd op vriendelijke toon iets anders aangeboden naar keuze. Ik had de telefoon net neergelegd en de bezorger stond al voor de deur. Hartelijk dank voor de extra kroepoek!
28 jun 2023 om 20:10 Het heeft te lang geduurd voor het bezorgd was. Hierdoor is de trek weg en smaakt het ook niet meer. Jammer, als het op tijd is smaakt het vaak goed. Helaas duurt het te vaak te lang voordat het daar de deur uitgaat
13 mei 2023 om 15:10 VERY GOOD TASTE AND GOOD VERY QUIK
21 apr 2023 om 20:03 Super goed eten! Je kunt proeven dat het met liefde is bereid.
9 apr 2023 om 19:28 De bestelling is binnen de opgegeven tijd bezorgd en het eten was heerlijk!
2 apr 2023 om 22:41 Ik heb heerlijk gegeten . Mijn enige opmerking is ik had liever twee panne koeken bij me roti willen bestellen. Maar die optie was er niet. Jammer maar zeker een aanrader.
14 mrt 2023 om 22:27 Verrukkelijk gegeten!