DE TOKOMAN ZEEDIJK

DE TOKOMAN ZEEDIJK Meester in wok en pan

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 160 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij De Tokoman Zeedijk. Meer weten? Ontdek meer

8 jun 2022 om 21:30 Heerlijk gegeten. Enig verbeterpuntje: er had wat meer vlees en groente bij gekund maar verder was het heerlijk!
30 mei 2022 om 19:50 Heerlijk! Helaas voor mij met een brandtong te pittig. Mijn vriend vond dat niet erg, die heeft het opgegeten. Hij is zeer tevreden
28 apr 2022 om 21:47 Te zoet, te zout, te laat.
21 apr 2022 om 21:21 Lekkere roti met kip gegeten. Heerlijk smullen. De spekkoek vond ik niet lekker / oud. De levertijd van 60 minuten nogal bizar voor iets wat om de hoek zit. Ik ga het volgende keer zelf wel halen.
16 apr 2022 om 1:37 Lekker roti rollen, netjes op tijd warm en zeer lekker op smaak. Niks te veel en niks te weinig.
17 mrt 2022 om 19:39 Een roti rol wie voor de helft gevuld was de rest was deeg het pastei was goed
17 mrt 2022 om 7:22 De pastei was heel goed! Maar in de roti zat veel te veel peper. Je proefde de smaak van de roti niet meer daardoor… Het leek alsof je een hap peper naar binnen werkte… Mijn zoon houdt totaal niet van peper, dus kon het gerecht verder ook niet eten:(
5 mrt 2022 om 20:10 Prima al duurde de bezorging lang
20 jan 2022 om 7:30 Werd sneller bezorgd dan verwacht. Prima, vooral de belegde broodjes.
12 dec 2021 om 22:11 Roti besteld, krijg ik een kleine rol met bijna geen inhoud, ik heb alleen maar deeg gegeten. Contact opgenomen met thuisbezorgd kwamen ze met een mooi excuus dat ze de rotirol goed vouwen zodat het er niet kan uitvallen. Ik voel me zwaar afgezet!
7 okt 2021 om 14:48 Snelle bezorging, heerlijke broodjes. Goed gevuld, goede smaak. Aanrader!
6 sep 2021 om 6:30 Nasi, 4 soorten vlees en groenten geprakt in een klein bakje . De Nasi was daardoor een natte kleffe zooi jammer . Heb een paar happen genomen en de rest weggegooid .